De baan of business die 100% bij je past, bouw je zelf!

Zit jij als slimme hoogsensitieve professional, leider of ondernemer in een werksituatie die 

niet volledig aansluit bij jou en je sensitieve talenten? 

Wil je een baan of business die 100% bij je past, waarin je zingeving ervaart en je jouw volledig potentieel benut?

Ik help je graag om een strategie te bepalen waarmee je dat bereikt!

Steeds meer slimme hoogsensitieve professionals lopen vast in het werk dat ze nu doen. Ze zijn er in gerold vanuit een studie of stage en het gaat ze goed af. Maar na een lange periode bemerken ze dat hun hart er niet ligt. Ze missen zingeving en er ontstaan lichamelijke en psychische klachten vanuit stress en juist ook vanuit verveling.
Juist omdat jij tot heel veel in staat bent met je hoogsensitieve intelligente mooie eigenschap ben je in staat om zelf dé baan of business te bouwen die naadloos bij je aansluit. Een baan of bedrijf waar je energie van krijgt en waarin verveling niet aan de orde is.

Wil jij dit ook? 
Ik besef me heel goed dat dit de nodige vragen bij je oproept. En dat het ook veel tijd kost om helder te krijgen voor jezelf welke stappen je moet zetten.
Daarom help ik je graag in een persoonlijk gesprek.

Tijdens een 1-op-1, telefonisch HSP & WERK gesprek, krijg je ideeën en inspiratie over het volgende:

  • Waar je begint om jouw volledige potentieel te benutten;
  • Wat jou tegenhoudt om dit daadwerkelijk te gaan doen;
  • Geef ik je de strategieën die je moet volgen om dit te realiseren;
  • Wat in jouw geval de eerste stap is die je meteen al kan zetten.

HSP & WERK


Mijn naam is Esther Kaastra, als ervaren loopbaanprofessional, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit in relatie tot werk, heb ik de afgelopen jaren honderden mensen begeleid met werk vinden en/of creëren, dat echt bij hen past.
Mijn kennis en opleidingen op het gebied van HR, loopbaanadvies, hoogsensitiviteit, en wetgeving omtrent re-integratie en verzuim en mijn ondernemerservaring maken mij een expert op het gebied van hoogsensitiviteit en werk.

Ik zie het als mijn missie om slimme hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers hun volledige potentieel te benutten inclusief hun hoogsensitiviteit.  Zodat ze energie krijgen van hun werk en geluk ervaren in hun leven!

quote-left

Als hooggevoelig ondernemer is het voor mij niet altijd gemakkelijk om de balans in mijn werk te behouden, zodat ik naast mijn werk energie overhoud. Met Esthers begeleiding heb ik veel geleerd over hoe ik sterker in mijn werk kan staan. Hoe ik voorkom dat ik leegloop en de energieën van anderen overneem. Daarnaast heb ik ook een beter inzicht gekregen in wat mij energie geeft, zodat ik weer oplaad.

Echt een investering in mezelf!

Marieke van de Weg

Zelfstandig ondernemer / coach
www.talenttour.nl

 Wiepie 

HR & Mgt assistent

quote-left

Mijn grootste inzicht was dat ik er mag zijn met mijn bijzondere eigenschap. Ik voelde altijd al dat er iets anders aan mij was, maar ik kon er de vinger niet op leggen.

Toen ik vastliep in mijn werk ben ik me gaan verdiepen in HSP en kwam ik in contact met Esther. Ik wil weten wat er bij mij past, rekening houdend met mijn hoogsensitiviteit.  

Ik heb het programma 'Bouw je Beste Baan' gevolgd en heb mijn werk en leven nu zo ingericht dat er ruimte is voor mijn hsp en mijn talenten benut.

Een HSP&WERK gesprek is alleen geschikt voor slimme hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers die bereid zijn daadwerkelijk stappen te nemen in de praktijk om hun volledig potentieel te benutten.

Het gesprek is kosteloos.

Let op: Het aantal HSP&WERK gesprekken is beperkt en ik kan helaas niet iedereen helpen!

Ik kan je helpen in het volgende geval:

  1. Je bent een slimme hoogsensitieve professional, leider of ondernemer die zelf de verantwoordelijkheid neemt of wil nemen over zijn of haar loopbaan.
  2. Je bent bereid om daadwerkelijk stappen in de praktijk te gaan zetten.
  3. Je bent ambitieus en ondernemend ingesteld en je wil je hoogsensitiviteit inzetten als talent.

Wil je in aanmerking komen voor een gesprek, geef dan vandaag nog antwoord op onderstaande vragen. Na het versturen van je antwoorden, hoor je zo snel mogelijk of je bent geselecteerd voor één van de gesprekken.

* Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
* Heb je vragen of meer informatie nodig, mail dan naar contact@hspenwerk.nl

Vul onderstaande vragen in: