NIEMAND ZIT MEER OP MIJ TE WACHTEN, IK KOM NOOIT MEER AAN HET WERK!

Dat is wat ik dacht toen ik op mijn 23ste thuis kwam te zitten met een burn-out begin 2008. Ik had mijn 2e ‘echte’ baan als HR medewerker bij een organisatie in Amsterdam. De beslissing voor deze functie had ik snel genomen, zonder daar bewust over na te denken en zonder te beseffen, dat ik hooggevoelig ben. Ik zat 5 dagen en meer dan 40 uur achter de computer administratief uitvoerend werk te doen in een kleine ruimte met 4 tot 6 collega’s om me heen en met veel in- en uitloop van collega’s.

Ik weet nog goed, hoe het voelde, als ik het pand binnen kwam: benauwend. Het was geen goed gevoel, maar ik luisterde daar niet naar. Ik ging gewoon door. Zowel op mijn werk als thuis. Ik leefde voor anderen en deed wat er van mij werd verwacht. Nadenken over wat ik zelf eigenlijk wilde? Dat deed ik niet.

Het begon met een raar gevoel in mijn vinger. In de week die volgde kon ik mijn rechterarm niet meer bewegen en gebruiken achter de computer. Dan maar verder met mijn linkerarm. Totdat ik niets mee kon en algehele rust de enige oplossing bleek. Mijn lichaam zei letterlijk: STOP!

10 jaar later!

Tien jaar later ben ik gestart met HSP & WERK. Al mijn persoonlijke kennis en ervaring en mijn werkervaring op het gebied van personeel & organisatie, leidinggeven, loopbaanadvies, coaching en re-integratie zet ik nu met veel plezier in voor anderen.

HSP & WERK

Inmiddels bestaat HSP & WERK meer dan 3,5 jaar. Met veel succes heb ik al 100-en hoogsensitieve professionals en ook steeds meer ondernemers begeleid bij de Bouw van hun Beste Baan of Business.

De rode draad in mijn begeleiding is dat ik je leer hoe je vanuit je hoogsensitieve eigenschap je werk & leven op jouw voorwaarden inricht, zodat je meer energie en uitdaging ervaart.

Dit doe ik met heel veel plezier en dat plezier gun ik jou ook!

DSC_8750kopie

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan hier mijn Linkedin profiel!

Natuurlijk staat het altijd vrij om contact met mij op te nemen. Dat kan op het nummer: 06-24701570
of mail naar contact@hspenwerk.nl.

Ik ben aangesloten bij:

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met me op!

Hartelijke groet,

Handtekening Esther Kaastra officieel