HSP & WERK - Zo heeft Tineke als ondernemer het jaarprogramma 'Sensitief Leiderschap' ervaren

Zo heeft Tineke als ondernemer het jaarprogramma ‘Sensitief Leiderschap’ ervaren

Tineke Rosseel (eigenaar van Easybranding) vertelt hoe ze als hoogsensitieve ondernemer verlangde naar meer vrijheid en een betere werk-privé-balans, en hoe het programma Sensitief Leiderschap haar daarbij geholpen heeft.

“Voordat ik instapte in het HSP&WERK jaartraject van Esther was ik ontzettend druk en niet meer op mijn best als ondernemer. Ik runde een succesvol brandingbureau en werkte vaak ‘s avonds en in het weekend door. Het moest anders: ik verlangde naar meer vrijheid, zonder minder te verdienen.

Ook miste ik de tijd om te werken AAN mijn bedrijf en te innoveren: ik deed te veel administratief werk, en wist dat ik meer waarde te bieden had vanuit mijn sterke punten als brandingstrateeg.

Mijn twijfel om in het traject te stappen, zat in het feit dat ik al heel druk was. Kon ik er wel genoeg tijd aan besteden? Maar ik besloot: als ik het wil, dan moet ik het nu doen en de knoop doorhakken.

‘Ik verlangde naar meer vrijheid en balans, zonder minder te verdienen’

Bij Esther heb ik geleerd hoe ik mijn aanbod waardevoller kon maken. Mijn klanten zijn daardoor betere resultaten gaan halen, die meer gericht zijn op de lange termijn. Daardoor kon ik hogere prijzen gaan vragen en mijn klanten nog meer waarde bieden.

Door de HSP-kennis die ik leerde, lukte het me om mijn leven te herorganiseren. Bovendien is de kwaliteit van mijn work-life-balans ook hoger, waardoor ik een betere versie van mezelf ben geworden.

Mijn belangrijkste doel tijdens het traject was om mijn bedrijf beter af te stemmen op wie ik als ondernemer ben. Ook wilde ik meer vrije tijd om als kersverse mama te kunnen genieten van mijn gezin. Dat is allebei gelukt!

‘Mijn belangrijkste doel was om mijn bedrijf beter af te stemmen op wie ik als ondernemer ben. Dat is gelukt!’

Het traject heeft me veel opgeleverd! Speciale dank gaat uit naar Esther. Zij was er om op de cruciale momenten kritische vragen te stellen, en voelt me perfect aan. Zij inspireert me, ook als ik dat niet vraag.”

– Tineke Rosseel (eigenaar van Easybranding)

Ook aan de slag met sensitief leiderschap? Bekijk hier meer informatie over het jaarprogramma dat Tineke volgde. Extra voor ondernemers! Als ondernemer krijg je ook toegang tot de volledige ‘Sensitief Succesvol Ondernemen’ e-learning. Met informatie en opdrachten over het inrichten van je business, marketing én sales op jouw voorwaarden voor meer resultaat en vrije tijd. Met coaching van Esther vanuit haar ervaring als succesvolle ondernemer in het nemen van de juiste stappen naar een stromend bedrijf op alle fronten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig informatie, inspiratie en tips over hoogsensitiviteit en werk. Daarnaast ben jij als eerste op de hoogte van leuke acties, events en workshops.

Voornaam*

E-mailadres*

Ja, ik heb het privacyreglement hier gelezen.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Op deze website worden verschillende cookies gebruikt. We maken onderscheid tussen functionele, analytische en marketing-cookies. Je kunt zelf kiezen welke cookies wel en niet geplaatst mogen worden.


We meten bezoekers op onze website via Google Analytics, om onze website te verbeteren Het bijhouden van bezoekgedrag is geanonimiseerd en dus niet terug te leiden naar jouw persoon.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services